Libuška se netají tím, že nejraději nakupuje pro sebe a svého čtyřletého syna Matyáše. "Jakmile mám koupit dárek pro druhé, vždycky je s tím potíž. Moc řeším, čím opravdu udělám radost, aby to těm lidem pak neleželo doma, ale ty dárky byly k užitku."

Jako člověk časově vytížený, preferuje nákupy v obchodních centrech, kde může nakoupit všem najednou. I proto uvítala otevření OC v Říčanech, kde žije se svým přítelem Ivanem Blayerem a synem Matyášem.

"Koupila jsem si neskutečný australský boty z ovčí kůže, které si oblíbila i Pamela Anderson. V zimě potřebuji teplo na nohy, jinak se prostě nezahřeju," prozrazuje usměvavá tanečnice, která se nejvíc rozjela v butiku se spodním prádlem. "To je dárek pro Ivana, ne pro mě," směje se exmanželka rockera Pepy Vojtka. Libuška letošní vánoce poprvé stráví se svým přítelem, s nímž randí od letošního května.

Libuška se svým přítelem Ivanem na vlasové show v kostele Svaté Anny
Autor: hermina.cz

I když ještě nechodí Ježíšek, tak Vojtková svého přítele už obdarovala. Koupila mu přívěšek v podobě kotvy. Nijak tenhle dárek nevymýšlela, prostě věděla, že pro chlapa, co tráví tolik času na jachtě na moři, je kotva tím pravým dárkem.

Fotogalerie
12 fotografií