Kocáb má z předchozího manželství s Američankou Marshou tři děti. Kromě Natálie ještě dceru Jessicu a syna Michaela. S Abbasovou žije však už téměř dva roky, ačkoli vztah přiznal až loni v dubnu, když kvůli němu rezignoval na ministerský post.

Moderátorka a bývalá Kocábova tisková mluvčí Lejla Abbasová se tak stala o víkendu matkou druhého Kocábova syna a tak má bývalý politik již čtyři potomky. Pro Lejlu je to však první dítě. Ona i novorozeně jsou po porodu v pořádku.

„Jsem ráda, že jsem porod zvládla přirozenou cestou bez epidurální anestezie a nebo jiných utišujících prostředků,“ pochlubila se Abbasová z porodnice. Kocáb jí byl po boku od první chvíle. „Už jsem byl u narození Mikyho, tak doufám, že to půjde i tentokrát,“ řekl Blesku pár týdnů před porodem.

S Lejlou byl Kocáb jak na porodním sále, tak potom celou noc na pokoji. „Na synovi vidím, že je šťastný,“ dodala novopečená maminka.

Natálii Kocábovou nový brácha nezajímá

S přijetím dalšího sourozence má ale problém Kocábova nejstarší dcera Natálie. Ta, ač sama podruhé těhotná, odmítá přijmout fakt, že otec opustil po sedmadvaceti letech rodinu a žije s novou partnerkou. Natož, aby se zabývala jeho dalším dítětem, svým sourozencem.

„Vůbec se mě to netýká a nezajímá mě to. Nebudu se proto k tomu nijak vyjadřovat,“ řekla Natálie Blesku značně rozladěně.

Natálie se na adresu Lejly už dříve vyjádřila, že v ní vidí pouze zlatokopku. A ostře dodala: "Ze zásady se zlatokopkami nekamarádím." Zdá se, že mezi Kocábovou bývalou rodinou a jeho současnou je pěkně hluboký příkop.

Fotogalerie
4 fotografie