V Luhačovicích byla Ivana Gottová vůbec poprvé a hned jí tyto lázně nadchly. Společnost jí dělala Ilona Csáková, která sem dorazila se synem Danielem (2) a sama vystoupila na benefičním koncertě, na který si odskočili i další celebrity, např. Petr Rychlý, Gábina Partyšová, Ben Cristovao a Monika Bagárová.

Než však došlo na charitativní akci, Gottová s Csákovou si přece jen vyšly s dětmi na procházku: „Manžel se nezlobil, naopak mně Luhačovice doporučil. Holky jsou nachlazené. Prospěl jim čistý vzduch a hlavně jsme všichni popíjeli na kolonádě Vincentku,“ prozradila Ivana Gottová.

Dětem je třeba pomáhat. A těm postiženým obzvlášť

Večer pak s ředitelkou Korunky, Veronikou Záhorskou, nadělovala Gottová dárky v hodnotě  bezmála půl milionu. Peníze obdržely Kojenecký ústav Ve Valašském Meziříčí a řada postižených dětí v regionu. „Koncert mě nesmírně dojal. Slzy smáčely nejeden kapesník. Vždycky jsem to vnímala, ale teď, co máme děti, o to více. Určitě tu nejsem naposledy,“ svěřila se.

„Atmosféra, to bylo něco úžasného. Pomáhat potřebným je pro mě samozřejmostí a je krásné, že je tu tolik lidí, kteří na děti myslí. Navíc hned vidí pro koho jejich peníze jdou,“ dodala Ivana, která rovněž benefici finančně podpořila.

Dcery Charlotte a Nella(3,5) si tam prý hned našly kamarády a po koncertě se vrhly na jeviště. Nadchly je „nasněžené“ stříbrné vločky – konfety. Sbíraly je a zase vyhazovaly do vzduchu. Tentokrát mohly do postele výjimečně později.

Fotogalerie
6 fotografií