Vedení fakultní nemocnice Motol v čele s Miloslavem Ludvíkem se podařilo rozzářit stovky dětských očí, které zde tráví předvánoční období. Jako každoročně se v nemocnici pořádala mikulášská besídka, tentokrát za účasti dětských oblíbenců ze světa showbyznysu.

Ti v tradičních maskách potěšili především děti z onkologického oddělení. Mikuláše v Motole se zúčastnila Magda z Kouzelné školky, Česká Miss World 2011 Denisa Domanská, moderátorka Kateřina Kristelová a zpěváci a finalisti Česko Slovenské Superstar Monika Bagárová, Ben Cristovao a Petr Ševčík.

Do tradičních masek se převlékli také hvězdní hosté. Z Bena Cristovao a Petra Ševčíka se stali nefalšovaní čerti a Monika Bagárová s Denisou Domanskou se proměnily v překrásné andílky. Hned na úvod na sebe Ben Cristovao prozradil, že se čertů vždy hodně bál, protože měl strach, že nic nedostane a čerti si ho odnesou s sebou do pekla. „Já jsem za mikulášským průvodem vždy běhala po městě a měla jsme radost z toho, když mě čert chytnul a zavřel do pytle,“ smála se svému příteli Monika Bagárová.

Fotogalerie
5 fotografií