Na roztrhání je před Vánocemi zpěvák Martin Chodúr. Cestování mezi kšefty jej o víkendu málem stálo život. Na frekventované silniční tepně mezi Krnovem a Ostravou mu dle svědků v sobotu večer skočila pod kola srna. „Jelo před náma pěkné auto. Najednou se rozsvítily brzdy a zakvičela kola. Pak do příkopu odletělo nějaké zvíře. Byla to asi srnka. Řidič vyběhl ven a hledal zvíře v příkopě. Byl to Martin Chodúr,“ prozradil svědek nehody.

Samotný zpěvák se k události příliš vyjadřovat nechtěl. „Byla to má první nehoda, kterou jsem nemohl ovlivnit. Jel jsem předepsanou devadesátkou a srnka mi skočila těsně před kapotu. Kdybych uhnul do protisměru, tak by došlo k čelnímu střetu s protijedoucím vozidlem,“ sdělil exkluzivně Blesku Martin Chodúr. Zvíře prý po nehodě v příkopě nenašel a proto nevolal ani policisty.

Návštěva Krnova ohrozila nejen Chodúrův život, ale také úterní vánoční galakoncert v Ostravě. Na vyprodaném krnovském zimním stadionu musel vítěz Superstar zpívat celou hodinu v nevytopené hale přímo na ledu. „Věděli jsme o jaký koncert půjde. Martin se dobře oblékl a koncert zvládl. Hlasivky má v pořádku,“ prozradil zpěvákův manažer Zdeněk Kohák.

Co říká na nehodu Martinova milenka Ivona Selníková (37) se Blesku zjistit nepodařilo.

Fotogalerie
6 fotografií