Bartošová se před časem objevila na pódiu, aby zazpívala na narozeninách jednoho pražského kasina. Jenže ze zpěvačky coby hlavní hvězdy večera udělali organizátoři fackovacího panáka! Iveta totiž nebyla v pořádku, po úraze ji bolelo rameno. Měla v sobě léky proti bolesti, a i přesto ji přinutili kromě dvou písniček na playback odzpívat i Tři oříšky pro Popelku živě. Iveta si ale nepamatovala slova, mluvila nesouvisle a byla všem jen pro smích. „Probrečela jsem několik dní. Bylo mi líto, jak to dopadlo,“ přiznala po vystoupení Blesku zpěvačka.

Teď se ale na ni usmálo štěstí. Artur zřejmě chtěl své matce udělat radost, aby zapomněla na ponížení v kasinu, a tak jí slíbil, že o Vánocích bude s ní. Mladý Štaidl totiž dobře ví, že je pro Ivetu vším a jen s ním je zpěvačka opravdu šťastná.

To, že Artur bude u své matky až do druhého ledna, je nad rámec setkání, která určil soud, ale Ladislav Štaidl přání svého syna vyhověl. „Nikdo Artura nenutil, aby byl o svátcích se mnou. Rozhodl se tak sám, chce být prostě s maminkou,“ řekla Blesku zpěvačka, která prý netouží po drahých darech, ale chce jen jediné. Aby u štědrovečerního stolu v jejím domě byly obsazeny tři židle. „Hodně si přeju, aby byl Josef se mnou a Arturem na Vánoce. Byli bychom po letech opět jako rodina. Artur má Josefa moc rád a funguje to i opačně,“ prozradila Blesku Bartošová.

Fotogalerie
11 fotografií