Osmičlenná skupina způsobila v zimním středisku ve Špindlerově Mlýně pořádné pozdvižení. Nejen, že zde proběhla téměř hodinová koulovačka a závody na sáňkách, ale především pánské osazenstvo ocenilo i krásu mladých maminek při jejich oddechu u horkého čaje. Martina Gavriely, Eva Decastelo a Kateřina Kristelová totiž vyrazily se svými dětmi na hory.

Tři slavné maminky se rozhodly vyrazit na dámskou jízdu. Naložily své děti do auta a vyrazily do zimního sportovního střediska Svatý Petr, kde si společně užívaly zimních radovánek. Protože už začala ta pravá a nefalšovaná zima, nezapomněly maminky na kvalitní teplé vybavení a nové boty, ve kterých ani po několika hodinách strávených s dětmi na svahu, nebyla nikomu zima.

"Já i mé děti jsme sportovní typy, proto se nám velmi líbí trendové boty Snowboot, ve kterých na horách rozhodně nesplyneme s davem. Hlavně na nich oceňuji pohodlí a módní vzhled. Výhodou je, že mají vyjímatelnou vnitřní vložku. To ocení můj syn Tonni, kterému se hodně potí nohy," svěřila se Martina Gavriely, která má k horám velmi blízký vztah. Vždyť ze Špindlerova Mlýna pochází a sama v minulosti dokonce závodně lyžovala.

Fotogalerie
11 fotografií