Právě před dvěma týdny, když Ochotská vystavovala tělo slunci, na Kanárech vybuchla sopka na sousedním ostrově El Hierro a podmořský vulkán otřásl zemí. Turistických oblastí se to ale vůbec nedotklo. Moderátorka už má ale hodně exotických zemí zcestovaných, tak ji hned tak něco nevyděsí. Radovala se proto hlavně z toho, že za sebou doma nechala inverzní počasí, které svírá pomalu celé Česko.

S výjimkou prožitého útoku vulkánu lze Ochotské její pracovní prostředí jen závidět. „Fotili jsme především na písečných dunách a skalnatých útesech,“ zavzpomínala na uplynulé teplé dny moderátorka. Taková práce je prý zcela jiná, než focení v evropských metropolích, kterému se věnuje už čtyři roky. Michaela byla na Kanárech za divoženku, líčení a úprava vlasů se nesla v africkém stylu.

„Fotím kalendáře hlavně proto, abych finančně pomohla dětem z dětského domova. Díky tomu, že jsem letos pózovala pro dva projekty, mohu vlastně pomoci ještě jednou tolik,“ pochvaluje si Ochotská.

Kalendář, který Ochotská nafotila pro firmu prodávající plyn a elektřinu pokřtí 18. ledna ve velkém stylu. A hvězdný bude také kmotr. "Myslím, že hodně lidí bude překvapeno," dodává se šibalským úsměvem Ochotská.

Fotogalerie
6 fotografií