Nerozlučné kamarádky a pařmenky se doteď  jednoduše ignorovaly. Důvodem jejich odcizení a nevraživosti byl podle našeho zdroje právě Dyk. "Od té doby, co je Táňa s Vojtou, tak myslí, jak to slušně říct, rozkrokem. Všechna práce je pro ni problém," řekl Blesk.cz dobře informovaný zdroj. Geislerová se pokoušela s Vilhelmovou promluvit, ale ta jako kdyby neviděla neslyšela, a ještě víc se upnula na svého milence.

Nyní se však zdá, že jsou jejich spory a rozepře zažehnány. Kvůli charitativní akci Vánoční bazar v Mokré čtvrti se herečky sešly ve čtvrtek na tiskovce s novináři. Obě vypadaly spokojeně a vesele. Nic nenasvědčovalo tomu, že by byly na kordy. "My jsme se s Tatianou nesetkávaly, protože už nás kromě bazaru nepojí žádné jiné pracovní projekty. Navíc každá máme svou rodinu, takže na sebe nemáme čas," řekla Blesk.cz Geislerová, která se o Dykovi raději vůbec nezmiňovala.

Geislerová a Vilhelmová se na tiskovce sešly, aby představily letošní ročník charitativní akce. Vánoční bazar v Mokré čtvrti se koná 17. a 18. 12. od 10 do 20 hodin v Divadle DISK DAMU. Předměty určené k prodeji mohou lidé do divadla přinášet v pátek 16. 12. od 10 do 20 hodin. Vánoční bazar v Mokré čtvrti bude opět zakončen zábavným večírkem.

Fotogalerie
5 fotografií