Základní devítileté vzdělání Charlotty vyjde tak Slavíka na milion korun, a pokud by na škole chtěla i maturovat, bude muset připlatit dalších čtyři sta tisíc. Ředitelem této soukromé základní školy a gymnázia PORG s česko-anglickou výukou je Václav Klaus mladší, syn současného prezidenta republiky.

Bude s ní chodit i Adamec?

Minulý týden Gottova dcera skládala přijímací zkoušky. Během pohovorů s dětmi zkoumají pracovníci školy inteligenční předpoklady. „Je to nejlepší škola ze všech a měla nejlepší maturitní výsledky. Klade důraz na angličtinu, což je v dnešní době nesmírně důležité,“ vysvětlil Blesku zpěvák. Na angličtinu u Charlotte Elly kladou rodiče důraz už od dětství, společně se synem Leoše Mareše (35) navštěvuje soukromou školku, kde se mluví pouze anglicky.

Ale ani na základní škole jí nebude chybět kamarád. S malou Charlotte dělal pohovor také syn režiséra Jiřího Adamce, Daniel. „Uvidíme, jak to všechno dopadne, do 15. prosince by se měly výsledky objevit na internetu. Rozhodně to nebude jednoduché, protože se hlásilo asi 400 dětí a vybráno z nich bude pouze 10 procent,“ řekl Adamec.

Fotogalerie
8 fotografií