Původní informaci Blesk.cz, že byla zpěvačka hospitalizována v ostravské Fakultní nemocnici, její syn Adam Pavlík vyvrátil. "V nemocnici není, jezdíme po vyšetřeních, více budeme vědět během dne," řekl Blesk.cz Pavlík.

Špinarovou, která je astmatička, skolila těžká chřipka spojená s bronchitidou. Doslova se v noci na čtvrtek dusila. Jejímu zdraví neprospěl ani smogem zamořený ostravský vzduch, který musí tamní obyvatelé již několik týdnů dýchat.

"Bohužel musíme oželet i sobotní vystoupení v Ostravě. Náhradní termíny budeme schopni oznámit nejdříve za deset dní," informoval Blesk.cz syn Špinarové.

Věra Špinarová, která den před Štědrým dnem oslaví 60. narozeniny, chystala na prosinec hned šest koncertů s kapelou svého syna. Kolik z nich bude nucena ze zdravotních důvodů zrušit, zatím jasné není. Dnešní (čtvrteční) koncert v jičínském Masarykově divadle již zrušen byl "z důvodu náhlé zdravotní indispozice".

Ještě před dvěma dny přitom Blesku svěřila, že jí zdraví v současné době náramně slouží a na koncertní šňůru se moc těší. 7. prosince  by totiž měla vystoupit ve vysněné Lucerně, kterou vyprodala během jediného dne.

Fotogalerie
5 fotografií