Vypadá to, že na pražském anglicko-českém gymnáziu všechny holky vzdychají po synovi Zlaté slavice. I přesto, že jeho srdce už půl roku patří blondýnce Karolíně. „Nedávno oslavili půl roku a vypadá to, že jim to skvěle klape,“ prozradila její spolužačka. Jediná hrozba, která se prý vznáší nad jejich vztahem, je právě žárlivá spolužačka Kateřina Zemanová.

„Holky se mají rády, sedí vedle sebe v lavici a vlastně všechno prožívají dohromady. Jenže Káťa na kluky moc štěstí nemá, a tak přirozeně žárlí na Káju,“ dodala spolužačka, která má k Filipově přítelkyni blízko. Ale nemyslí si, že by to nějak mohlo ohrozit jejich vztah. „Myslím si, že Filip Karolínku fakt miluje, jenže Káju unavuje, jak mu pořád píšou fanynky, a do toho ještě teďko Káťa,“ řekla.

„To bych o tom musel vědět, že by se Kateřina zakoukala do Filipa Kratochvíla, my si totiž všechno říkáme,“ popřel za svoji dceru Miloš Zeman city k synovi Lucie Bílé. Filip Kratochvíl je lákadlem pro všechny holky, a to nejen kvůli zvučným jménům jeho rodičů Lucie Bílé a Petra Kratochvíla, ale i milionovému zázemí. Nedávno zpěvačka synovi pořídila luxusní byt v Kaprově ulici za 45 milionů korun a taková partie je magnetem na dívky.

Fotogalerie
14 fotografií