Skandály Ivety Bartošové jako by nebraly konce. Nejdřív se ztrapnila v casinu svého exmanažera Pavla Páska příšerným zpěvem, pak se provalilo, že mu dluží 850 tisíc, teď se pro změnu předvedl její milenec Josef Rychtář. Dokázal, že se za ni bude prát zuby-nehty, ale nejlepší cestu si nevybral...

Nakonec vychladl

Rychtář se nejprve navezl do Páska, že skandální vystoupení Bartošové je jeho vina a že mu žádné peníze nedluží. Jenže zpěvačka pak kápla božskou a k dluhu se přiznala, a tak se stáhnul. Veřejně se na stránkách Facebooku Ivety omluvil, že to přehnal a že došlo k nedorozumění. "Je mi líto, že celá věc dospěla do tohoto stádia, a velmi mě to mrzí. Budu rád, když Pavel Pásek přijme mou omluvu," vzkázal.

Jenže potom si asi přečetl pár nelichotivých komentářů fanoušků a začal se do nich opírat. A sprostými slovy a výhrůžkami nešetřil: "Jděte do hajzlu, mr*ky zas*aný, zde není pro vás místo. A pokud jste tak silní, přijďte se mi postavit. Narovnám vám ksichty. Co si to vůbec dovolujete? Dáváte nám na chleba? Ne. Tak si polibte pr*el." Nakonec ho ale vztek přešel a popřál všem hezkou, klidnou noc. Ví o jeho chování Iveta?

Fotogalerie
7 fotografií