K nyní už exmanželce Michaela Kocába Marshe Kocábové stále cítí vinu. "To je situace, která mě budí ze spaní. Pokud bych měla odpovědět stručně: nesmírně si vážím, jak se k tomu Marsha postavila. Kdyby chtěla, mohla by být opravdu zlá. Nicméně já nebyla příčinou jejich rozchodu, což Michael i Marsha deklarovali ve svých prohlášeních," řekla Abbasová v rozhovoru pro magazín Story.

Nesnáší ji partnerova dcera

To ale není jedinou věcí, která ji trápí. Lejlu totiž nemůže vystát Kocábova dcera Natálie. Ta jí nemůže přijít na jméno a rozhodně se s ní nehodlá v nejbližší době setkat. Ani není zvědavá na svého nevlastního sourozence. Bohužel tím pádem ani nevychází dobře se svým otcem, což přijde Abbasové líto. Sama Natálie je nyní také těhotná a věnuje se své rodině.

"S Natálií jsme se nepotkaly. U ní je to pro mě horší ještě z jiného důvodu. Otce jsem nikdy nezažila. Pro mě je vztah dcery s otcem absolutně nedotknutelný. Neznám ho a nedovolím si ho soudit, přestože ve spoustě věcí s Natálií absolutně nesouhlasím a nerozumím tomu, proč je dělá. Na druhou stranu vím, že Michael s ní má moc hezký vztah. Věřím, že krize mezi nimi je jen dočasná. Kdybych se svým synem prožila jen zlomek toho, co oni dva, byla bych šťastná," dodala Kocábová, která je už na začátku devátého měsíce těhotenství.

Fotogalerie
8 fotografií