Zpěvačka se během večera, kde byla na pozvání svého exmanažera Pavla Páska při příležitosti oslav 11. narozenin Banca Casina, necítila vůbec dobře. Pořád dokola opakovala, že ji bolí operované rameno. Zřejmě, aby byla bolest snesitelnější, tak si vzala větší než malé množství prášků proti bolesti.

To pak mělo za následek, že Iveta vypadala, jak sjetá omamnými látkami. Když zpívala na playback, tak připomínala kapra na suchu lapajícího po dechu. "Ježíš, ta je jetá. Tohle je fakt smutný pohled," shodli se hosté party, kam Bartošovou doprovodil milenec Josef Rychtář.

Je to Rychtářova chyba?

Ten po celou dobu jen postával nedaleko Ivety, samolibě se usmíval a užíval si svých pět minut slávy. "To, jak Iveta teď vypadá, je i jeho chyba. Přijel za ní domů až po třetí hodině, místo, aby ji od rána hlídal, aby večer byla fresh," řekl nám dobře informovaný zdroj.

Pomsta mecenáše za dluh 850 tisíc?

Ale to nejhorší hosty teprve čekalo. Když ji Pásek v dost pohrouženém stavu šišlavým hlasem požádal, zda by mu zazpívala Tři oříšky. Iveta nadšeně souhlasila a hned začala výt - Marně se vlastního osudu ptáš, co dnes a zítra schystá - pak přišlo ticho. No ticho, Iveta se pokoušela svou zapomnětlivost textu hodit na lidi, aby zpívali oni, ale všichni se zmohli jen na - "nanana".

"Tohle je snad pomsta Páska, za to, že jí za dnešní vystoupení odpustil dluh 850 tisíc. Podle mě si chtěl naživo vychutnat její trapas," tvrdí zdroj z casina.

Na Ivetě bylo znát, že na veřejné vystupování ještě není připravená a bohužel ani okolo sebe nemá tým, kterému by šlo o to, aby se dala jak psychicky, tak zdravotně do kupy a nepůsobila na veřejnosti, jak loutka.

Fotogalerie
21 fotografií

Zpěvačka si dokonce mohla zahrát i o sto tisíc v ruletě. Tu však prohrála a výhra šla zpátky do banku casina. Večera se měl zúčastnit jako moderátor Jiří Pomeje. Ten se ale z akce na poslední chvíli omluvil, kvůli zdravotním potížím. Zaskakovat tak za něj musel Václav Upír Krejčí. Vrcholem bylo i losování tomboly, kdy Iveta postupně tahala čísla a výherce. Bartošová byla úplně mimo a zdálo se, že brzy zkolabuje. Pásek jí neustále něco nařizoval a udělal si z ní loutku. Iveta neměla daleko k slzám. Tohle se prostě nepovedlo. Ještě, že jí její partner Josef Rychtář kolem jedné hodiny v noci odvezl domů...

Video
Video se připravuje ...

Bartošová v kasinu prohrála 100 000 Kč Jan Jedlička