Iveta na rozdíl od Pomeje na oslavu narozenin Banco Casina dorazila. Společně se svým partnerem Josefem Rychtářem přišla kolem jedenácté večer. Bylo to její první pěvecké vystoupení po kolapsu, kdy se v srpnu málem předávkovala prášky. Pozvání přijala od svého exmanažera Pavla Páska. O půlnoci zazpívala dvě písně na playback - Hej pane diskžokej a Skandál. Během večera se ale necítila moc dobře, kvůli bolavému rameni. Občas tak měla zpěvačka slzy v očích.

Manažer Pásek Ivetu prosil i o zpěv naživo. Toho se Iveta nejprve vylekala, ale po chvíli skandování a povzbuzování začala zpívat Tři oříšky. Po pár větách ale zřejmě zapomněla text a dál už jen pěla "nanana". Navíc se během zpěvu divně potácela, to měly za následek nejspíše prášky proti bolesti. Alkohol na vině rozhodně nebyl, Iveta po celý večer pila pouze vodu. Všem přítomným pak Iveta popřála Šťastné Vánoce a hezký Nový rok.

Fotogalerie
12 fotografií

Pomeje bohužel zkazil i vrchol večera, kdy měl v ruletě hrát s Ivetou o sto tisíc korun. Každý si měl vsadit na jinou barvu a kdo by vyhrál, odnesl by si celou sumu v hotovosti domů. Pomejeho na poslední chvíli tedy nahradil moderátor Václav Upír Krejčí. Jiří se oficiálně omluvil z akce kvůli tomu, že je prý nemocný. V tu chvíli nemoci ale věřil málokdo. Ještě tento týden se dušoval, že dorazí. Jenže zřejmě se se svou exmanželkou nechtěl setkat před tolika novináři a jejím novým partnerem. Tlak by nejspíše neustál.

Ivetě, která přišla v černých legínách, šedivých minišatech a výrazném kožíšku stejné barvy, dělal společnost její partner Josef, exmanažer Pásek a pornoherec Robert Rosenberg. Celkově vypadala Iveta dobře, i když s výrazným líčením to trochu přehnala. Snažila se na všechny usmívat a držet se svého milence Josefa. Ten byl v drahém obleku skoro k nepoznání.

Exkluzivní video z vystoupení Ivety Bartošové! Poslechněte si, jak Iveta zpívala naživo Tři oříšky

Video
Video se připravuje ...

Iveta zazpívala Tři oříšky bez playbacku. Některým z jejího výkonu až tekly slzy Jan Jedlička