Potom se už osmělila a informaci Blesku potvrdila: „Jsem Skokanem a nemůžu tomu stále uvěřit. Můj manažer Lumír Matti mi to zavolal v úterý v 11 hodin večer. Já už spala, a když jsem zvedla telefon, myslela jsem, že je to sen. Úplně mne píchlo u srdce,“ popisuje Monika a dodává: „Tak mě ta zpráva vzala, že jsem už neusnula a ráno vynechala i školu. Byla jsem rozhozená jako ještě nikdy.“

„Ta informace neměla uniknout. Ale Skokan roku je ve Slavíkovi skutečně jediná kategorie, jejíž výsledek známe jako první, a který se vítězům netají. Ani nemůže. Nebyl by jinak důvod, proč by měli na slavnostní vyhlášení přijít,“ vysvětlil Blesku ředitel ankety Jaroslav Těšínský.

Monika si ocenění nesmírně považuje a slavnostní šaty si přes svého stylistu nechává dovézt až z Itálie. „Budou od Roberta Cavalliho a přivezou mi na výběr dvoje. Chtěla bych slavnostní, ale zase ne moc. Určitě to nesmí být nějaká večerní róba,“ svěřila se Monika.

Jak se Blesk dozvěděl, šaty si Monika objednala už před několika týdny. Jak ale tehdy mohla vědět, že se stane Skokankou roku? Že by byla tak předvídavá? Zvláštní.

Na slavnostní vyhlášení Moniku rozhodně doprovodí přítel Ben Cristovao a možná z Brna přijedou i rodiče. „Ale asi ne, protože sestřička je nemocná,“ říká Bagárová, která v Brně žije a studuje a když je v Praze, bydlí u Bena. „Ani on ještě neví, že jsem Skokanka. Chtěla jsem ho v sobotu překvapit,“ sděluje Monika.

Jak to bude s Gottem?

Kategorie Skokan roku je prozrazena. Kolují ale ještě další zaručené informace. Třeba, že Lucie Bílá a Karel Gott budou zase »zlatí«. „Tohle je nesmysl. Pouhé dohady. Výsledky stále nevím. Ostatní vítěze nemůže ještě nikdo vědět. Výsledky mi přijdou od notáře až dneska k večeru,“ tvrdil Těšínský.

Proč tedy na slovenské televizi JOJ běží upoutávka, že na finále Česko Slovensko má talent si spolu zazpívají čerství Zlatí slavíci Gott a Bílá? To je stejně podivné jako Bagárové šaty.

Fotogalerie
4 fotografie