Už za pár okamžiků začne na Blesk.cz exkluzivní přímý přenos z koncertu Daniela Landy. Přesně ve 20 hodin to vypukne. Videoreportér Blesk.cz je už na místě koncertu. Zatím holešovická Tesla Arena zeje prázdnotou, ale je jasné, že už brzy bude natřískaná k prasknutí. Koncert je už dlouho totiž beznadějně vyprodán.

"Kapela si sjíždí všechny písničky. Před chvílí přišel na podium i Dan, aby odzkoušel zpěv," hlásí přímo z místa reportér Blesk.cz.

Hala je už připravená, zvuk také. Po aréně je rozmístěno spousta kamer, které budou koncert snímat pro připravované DVD. Je mezi nima také kamera Blesk.cz, která bude část koncertu snímat. Aby všichni fanoušci dobře viděli, co se bude dít na podiu, připravena je také velkoplošná obrazovka s projekcí.

Jedná se o poslední českou zastávku jeho turné. Pokud jste marně sháněli lístky, můžete si oddechnout. V pátek večer vám naservírujeme část koncertu přímo do vašich počítačů.

„V době, kdy globalizace pohlcuje a rozpouští evropské národy, hodláme pozvednout prapor. Přestože se nás někteří snaží umlčet, budeme hlasitější a hlasitější. Jsi Čech, tak si toho važ,“ stojí v popisku k turné. Nenechte si ujít tuto exkluzivní, do hudebního poslání zhmotněnou podívanou.

Fotogalerie
4 fotografie