Nad hnízdečkem lásky v Uhříněvsi se pomalu, ale jistě začínají sbíhat mráčky. Iveta Bartošová plánuje svůj velký návrat na hudební scénu a Josefa vytlačuje na druhou kolej. Alespoň tak to podle jejího chování vypadá. Už totiž nechce, aby za ni Rychtář víckrát mluvil. „Měli jsme s Ivetou vážný rozhovor. Nechce, abych už figuroval jako její prostředník. Změnila názor a chce si svoje věci dohadovat sama,“ prozradil Blesku Rychtář.

A to přitom ještě před časem bez něho Bartošová nedala ani ránu a dokonce zvedal i její mobilní telefon.

Kromě jiného jí dělal společníka, opustil kvůli ní svou manželku Darinu, zastupoval ji, všude doprovázel, rozvážel, vyřizoval účty a komunikoval s médii. Jenže teď Iveta najednou zatoužila po samostatnosti! Rychtář sice tvrdí, že jí to schvaluje, ale z jeho hlasu bylo cítit, že mu to jedno rozhodně není. Možná se obává, že Iveta vystřízliví ze zamilovanosti a on se dostane na druhý břeh k lidem, které měla zpěvačka nejdřív v oblibě a pak upadli do nemilosti. „Je dospělá, takže je namístě, aby se tak i chovala a řídila si svůj život sama,“ řekl Blesku Josef.

Už před časem, kdy Rychtář ještě žil se svou manželkou v Říčanech a Iveta u nich »prázdninovala«, s upadnutím do nemilosti ochránce počítal. „Stát se může cokoliv. Pokud na nás Iveta zanevře, myslím, že i s manželkou nebudeme mezi Štaidlem a jinými ve zlé společnosti,“ řekl tehdy Blesku Josef. Zřejmě si pamatuje, že touhou po samostatnosti začal rozpad Ivetiných předchozích manželských a mileneckých vztahů s Jiřím Pomejem, Domenicem Martuccim a dalšími…

Fotogalerie
8 fotografií