Zatímco Vít může začít slavit, jeho exmanželka se tvářila vlažně. „Nevím, o čem to mluvíte,“ odpověděla Čejková na dotaz Blesku. „Co tvrdí M. Vít, je jeho problém. Zdá se, jako by žil v zajetí nějakých vlastních fabulací. V mnoha směrech,“ napsala bývalá televizní moderátorka v esemesce.

Vít vyměnil advokáty

Z dokumentu, který má Blesk k dispozici, ale naprosto jasně vyplývá, že určitě nejde jen o plané fabulace. Zdá se, že Mirka už zapomněla, že se v létě cítila tak ohrožená svým tehdy ještě manželem, že požádala o prodloužení předběžného opatření, podle něhož by se k ní Marek nesměl přiblížit. Přitom Vít už tehdy bydlel v bytě na pražských Vinohradech, dvacet kilometrů od Horoměřic, kde žije Čejková.

Ani rychlý rozvod bývalé moderátorky a fotbalového manažera letos 30. srpna neukončil válku mezi bývalými životními partnery. Jeden soud nyní skončil, další zřejmě čeká. Čejková totiž nestáhla trestní oznámení kvůli údajnému napadení. Vít proto vyměnil advokátky. V rozvodu ho zastupovala Klára Samková, nyní je jeho další osud v rukou bývalé nejvyšší státní zástupkyně Marie Benešové.

Fotogalerie
7 fotografií