Moderátor si ve středu večer dopřával řádně. „Je pravda, že večírek to byl bujarý,“ přiznal Vondráček Blesku. Jinak mu ale moc do řeči nebylo. Informace, že se fotoreportérům Blesku podařilo ho načapat při tom, jak se líbá s mladou tanečnicí, ho překvapila.

„Vůbec nevím o tom, že by nás někdo fotil. Ale co mám k tomu říct, prostě se to stalo a teď už s tím nic neudělám,“ litoval Vondráček. „Nešlo o nic podstatného, udělal jsem to pod vlivem alkoholu. Prostě jsem se nekontroloval,“ dodal na obhajobu. Slečnu jako pravý gentleman po líbačce v centru Prahy doprovodil až do metra na Vltavské. Vondráček už dříve Blesk.cz přiznal, že měl problémy s alkoholem...

Výmluvy a výmluvy

Celá situace se určitě nebude líbit Vondráčkově partnerce Barboře Janotkové. S ní má dvouletou dceru Aničku. Přestože s přítelkyní žije už sedmým rokem, svatbu stále nechystá. „Je nám dobře takhle, papír nepotřebujeme. A že je sedmý rok ve vztahu krizový? Tak u nás to neplatí, naopak, strašně si to užíváme,“ řekl před časem Blesku.

Úlet, který ale zpěvák předvedl ve středu večer, může znamenat velkou partnerskou krizi. „Opravdu vůbec o nic nešlo a nechci, aby to někomu ublížilo. Udělal jsem chybu, ale skutečně za to může ten chlast,“ opakoval Vondráček.

Fotogalerie
12 fotografií