„Jídlo miluji, a proto jsou mi veškeré diety protivné. Nedávno jsem vydala kuchařku Tak vařím já a stojím si za každým receptem. Všechna jídla v mojí kuchařce jsem uvařila i snědla. Snažím se tedy být živým důkazem toho, že člověk si může pochutnat a nemusí nutně okamžitě přibrat. Stačí se třikrát do týdne protáhnout ve fitku Hany bany a nemusím si nic odpírat,“ prozrazuje Hrubešová.

Markétě vyhovuje, že jsou dámská fitness studia po celé republice, a tak se ani při pracovních cestách nemůže sama sobě na nic vymlouvat. Samotné cvičení ale určitě k atraktivní postavě nestačí. „Pokud je jídlo tučné a kalorické, neodpírám si ho, ale dám si menší porci. Preferuji tak raději malé porce, ale snažím se jíst alespoň pětkrát denně a k tomu průběžně vypít nejmíň dva litry vody nebo čaje,“ svěřila se.

Současně se Hrubešová netají tím, že je spáč a potřebuje spát alespoň sedm hodin. Markétiným tajemstvím je i to, že nemá-li povinnosti, ráda si dopřeje odpolední „beauty sleep“. „Stačí mi dvacet minut a zaberu téměř kdykoliv a kdekoliv,“ doplnila sympatická herečka. Zlepšení kondice se jí hodí i v Divadelní Společnosti Josefa Dvořáka, kde momentálně hraje ve dvou krásných představeních. V kostýmech se totiž cítí lépe, protože díky pravidelnému cvičení v dámském fitku cítí úbytek centimetrů na kritických partiích.

Fotogalerie
5 fotografií