„Je neúnavný. Prý mi chce pomoct s deskou, potom zase s klipem a nevím s čím ještě,“ pokračuje zpěvačka, které teď vychází debutové album Tisíce tváří, na němž spolupracovala i s Dykem, a skončilo to všechno v posteli. „Já už se s ním ale stýkat nechci. Mohlo by to zase sklouznout někam jinam. Tak to už nikdy,“ říká kráska, kterou objevil ve Švýcarsku a přitáhl do Čech Antonín Gondolán.

Má špatné zkušenosti

Zuzana už jednou ženáče měla a řekla si – Už nikdy víc! „No a opět jsem se zamilovala do zadaného a opět na to doplatila. Teď jsem si to už vážně zakázala. Viktora mám stále ráda, vážím si ho jako umělce i jako velmi inteligentního člověka,“ říká.

Dyk s ní zpívá na debutovém albu svou píseň Tisíce tváří a další písničku Moje víra Zuzaně nejen složil, ale i otextoval. „Opravdu se mi s ním spolupracovalo skvěle! Přiznávám, zamilovala jsem se. Ale neexistuje, aby mě teď znovu dostal, potom odhodil a tak by se to opakovalo stále dál,“ je rozhodnuta Zuzana Dyka nazpět nepřijmout. Co tomu asi říká manželka Dyka Ivana Jirešová?

Fotogalerie
4 fotografie