Elmíra a Johny Kalashovi pocházejí z Arménie a Diana se narodila na Sibiři při teplotách minus padesát stupňů. Její maminka byla profesionální vizážistka a táta pracoval jako manažer. Po příchodu do Čech se Dianka začala ve zpěvu zlepšovat, a tak se Elmíra rozhodla, že svou práci zanechá a Dianě bude pomáhat rozvíjet její talent.

„Od ledna jsem doma a chodím s Diankou po soutěžích. Předtím jsem dva a půl roku pracovala v luxusním salonu,“ řekla Blesku Kalashová, která dceru připravuje na pěvecké soutěže po celém světě. „Dianka zpívá od pěti let. Letos vystupovala za Českou republiku na světové soutěži v Lotyšsku a z 12 tisíc zpěváků postoupila mezi 15 nejlepších. Dostala se za Evropu do finále až mezi tři nejlepší,“ vysvětlila Elmíra.

Devítiletá holčička má teď plnou hlavu nedělního přenosu. Poctivě trénuje a dvakrát do týdne chodí na zpěv ke své učitelce. A tři až čtyřikrát za den s ní cvičí maminka. Diana je velkou favoritkou i porotkyně Lucie Bílé. „Nic lepšího tu nebylo a nebude. Věřte mi,“ nešetří chválou Bílá.

Fotogalerie
4 fotografie