Kocáb, kterému během dvou týdnů porodí přítelkyně Lejla Abbasová (31) čtvrtého potomka, bude mít brzy i dalšího vnuka. Dcera Natálie se stane podruhé maminkou. Zpěvačka informaci potvrdila VIP zprávám. "Ano, jsem ve čtvrtém měsíci těhotenství," řekla Kocábová a dodala: "Na ranní nevolnosti vůbec netrpím, nazažila jsem to ani jednou."

Zpěvačka také prozradila, že by si přála ještě třetí dítě. "Já děti miluju, máme to v rodině, máma je ze čtyř dětí a já ze tří," dodala Natálie s úsměvem, která pohlaví dítěte zatím neprozradila. Kocábová byla na akci Art of Life na podporu kalendáře Passion 2012, jehož je jednou z mnoha slavných tváří. Částka z prodeje putuje na prevenci HIV.

K jejímu prvnímu synovi Vincentovi (8), kterého porodila, když jí bylo devatenáct, tak přibude bratr, nebo sestřička. Otcem prvního i ještě nenarozeného miminka je Štěpán Vrána (27), za kterého se zpěvačka provdala po několikaletém vztahu až letos.

Svatbou se Natálie pochlubila v červenci na svých stránkách. Se stejně starým manželem se Kocábová zná už od školních let z gymnázia a nikdy se netajila tím, že Štěpán je její první láska. Jejich vztah už ustál nejednu krizi a dokonce loňský rozchod. Mladí manželé si tak zřejmě pořídili miminko jako důkaz lásky, která nabrala druhý dech.

Fotogalerie
4 fotografie