Brožové zrušil romantický výlet? Kateřina právě začíná zkoušet muzikál Bídníci a sama ví, že to není žádný holubník. „Nemohu porušit podepsané smlouvy. Skutečně jsem v kalendáři nenašla volnou skulinku,“ přiznává herečka. Přitom šlo o jedinečnou šanci k navázání mileneckého vztahu se svobodným mužem, který jí léta chybí. „Měli jsme si udělat takový kulturní zážitek. Navštívit na Broadwayi muzikály, kluby, navíc v New Yorku jsem ještě nikdy nebyla,“ svěřuje se Brožová.

Jak se Blesk dozvěděl, Janečkovi, který Bídníky ve své GoJa Music Hall produkuje, nevadil partner, ale fakt, že by s ním měla odjet tak daleko. „Chápu Katku, že už bylo dost samoty a chlapa vedle sebe potřebuje, ale začínáme zkoušet a ona má jako Fantine zásadní roli. Nemohu si dovolit riskovat,“ konstatuje suše Janeček. Kateřina se ale stejně nedá. „Ta nabídka se nemusí opakovat. Navíc ten muž je fakt velký sympaťák. A není z branže, což jedině kvituji,“ vyjmenovává Kateřina všechny důvody, proč se výletu za oceán nechce vzdát.

Nevzdá se a pojede

Tajemného muže, jehož jméno a povolání Brožová odmítá prozradit, potkala herečka před třemi lety. Ale až teď, když si nechala ztmavit vlasy, ji pozval na rande. „Bála jsem se toho, ale jak teď vidím, má ta tmavá barva vlasů úspěch. Mužům se to líbí, dceři také, tak u té tmavé určitě zůstanu,“ říká jakoby mimoděk Kateřina. Evidentně touží po tom, aby z výletu bylo něco víc než turistický zážitek.

A Kateřina má jasno už i v termínu. „Fantine jenom opráším, vždyť jsem ji v Goje už jednou hrála. Navíc premiéra Bídníků je až 1. března, tak nevidím důvod, proč by měl pan Janeček něco namítat,“ míní Kateřina.

Fotogalerie
10 fotografií