Zahalená do dlouhého černého péřáku s černou hučkou na hlavě dorazila herečka Eliška Balzerová mezi prvními smutečními hosty. Ještě před začátkem obřadu pár minut procházela kolem hrobů.

Rudolf Hrušínský dorazil mezi prvními. Stejně jako Milena Steinmaslová nebo Lukáš Vaculík. Navrátilova nejbližší kamarádka ze seriálu Ulice Hana Maciuchová (66) nemohla přijít, ač by moc chtěla. „Natáčím, ale budu na Bořivoje myslet. Vždy na něj budu vzpomínat jako na statečného člověka,“ řekla herečka Blesku.

Video
Video se připravuje ...

Josef Somr si na pohřbu Bořivoje navrátila posteskl, že mu stále více kamarádů umírá. Jan Jedlička, hudba: Kevin MacLeod

Ve Strašnicích se objevila další řada známých herců a kolegů Navrátila. Carmen Mayerová, Pavla Tomicová, Michal Novotný, Tomáš Magnusek, Martina Hudečková, Monika Zoubková, která v kočárku přivezla svou dceru Stellu, nebo Jan Potměšil.

Během svého smutečního proslovu neudržel slzy herec Václav Knot, známý ze seriálu Hospoda. Slzy nedokázal zadržet ani herec Josef Somr. Během obřadu musel několikrát své oči osušit kapesníkem.

Sálem zazněla píseň Waldemara Matušky "Až se můj čas ponachýlí".

Fotogalerie
18 fotografií