Maminka dnes již desetileté Kačenky nafotila s fotografem Martinem Bučkem decentní ale zároveň žhavé fotky. Herečka si vyzkoušela několik modelů večerních šatů a nakonec se fotila jen v černém korzetu a obklopená červeným peřím. Vynikly i její dlouhé vlasy, které si nedávno nechala z blond obarvit na hnědo.

Herečka po delší době vzala nabídku do filmu, v prosinci ji tak můžeme vidět ve snímku Hranaři. "Na natáčení filmu vzpomínám opravdu ráda. Na place se sešla totiž dobrá parta herců a hrát manželku Saši Rašilova byla opravdu zábava. Jsem ráda, že jsem tuto nabídku dostala, protože role Vilmy Hložové, majitelku modelingové agentury, mě opravdu bavila. Jsem také ráda, že jsem kvůli natáčení mohla změnit svou image, u které bych chvilku ráda zůstala," svěřila se během focení Brožová, ze které se stala bruneta. Dříve jsme herečku vídali pouze v blond vlasech.

Brožová si focení užívala. Přece jen se tak často nestává, aby někomu stála modelem. "Nebrala jsem to ani jako práci, prostě mě to bavilo," dodala se smíchem Brožová.

Fotogalerie
7 fotografií