Kalendář dvanácti dětských pohádkových představ má být jen začátkem. Stejně jako benefiční koncert, který budou mít diváci šanci vidět 17.12.na TV Prima, má pomoci k získání peněz. Ty nadace použije na pomoc postiženým a tězce nemocným dětem. „Já sám si koupím deset kalendářů,“ slíbil Michal David.

Slovo dodržel a po skončení křtu odcházel s dvěma plnými taškami, do kterých nakonec nacpal dokonce 13 kousků. „Neměli peníze nazpátek, tak jsem si radši vzal ještě o tři víc,“ vysvětlil hitmaker. Kromě role kmotra kalendáře bude i jedním z účinkujících na koncertě. David sám dobře ví, jaké to je starat se o dítě. V současné době se totiž ujal svého vnuka, protože jeho matka, Davidova dcera studuje v Americe.

Fotogalerie
21 fotografií

Bílá je stále dítětem

Lucie Bílá se při následném křtu CD dívčí skupiny 5 Angels přiznala, že nechce ztratit část své osobnosti. „Pořád jsem dítě, i když to není vidět. Nikdy se toho nechci vzdát,“ řekla Slavice. Dívčí kapela nebyla na nadační akci náhodou. „Holky vystupují skoro všude, kde Život dětem pořádá své akce,“ vysvětlil Vlasta Korec, který dobročinné setkání moderoval.