Luxusní byt, který má na střeše bazén a vířivku, je v tuto chvíli nemožné prodat za cenu, kterou do něj Mareš před třemi lety investoval, tedy za 40 miliónů. Podle odhadu realitního makléře, kterého oslovilo Aha, se v současné chvíli cena Marešova bytu pohybuje zhruba o 10 miliónů korun níže. A to do něj ještě investoval spoustu peněz navíc!

V bytě zatím bydlí Marešova manželka Monika s jejich dvěma syny Jakubem a Matějem. "Už delší čas se snažíme byt na Smíchově prodat," svěřila se Marešová deníku Aha. "Věřím, že do Vánoc budeme v novém, ten byt na Smíchově je pro nás příliš velký," těší se Monika. A má na co, v pražských Jinonicích už je totiž čeká rodinný domek za 11 miliónů.

I když moderátor na prodeji smíchovského bytu zřejmě prodělá, nemusí se bát, že by skončil na mizině. Vedle moderování si přivydělává slušné peníze i natáčením reklam. Jen letos si za tři spoty přišel podle kuloárních informací skoro na 20 miliónů. Za propagaci dvou loterijních společností prý zinkasoval 17 milionů a dva miliony mu na účtě přibyly nedávno, a to za reklamu na hruškovici.

Fotogalerie
7 fotografií