„Měl jsem tolik jiné práce, natáčení filmů, různé vlastní projekty. Také jsem vyráběl reklamy a deset let daboval Harryho Pottera,“ řekl Kotek deníku Šíp k tomu, že přerušil studium režie na Filmové akademii Miroslava Ondříčka v Písku.

Před čtyřmi měsíci se s ním kvůli jeho nadměrnému popíjení alkoholu rozešla přítelkyně Jessica. Teď hvězda filmu Snowboarďáci tvrdí, že ho zase potkala láska. Prý tajná. „Musím se přiznat, že jsem zamilovaný, ale nešťastně. Nevěděl jsem, že se mi to jednou stane. Mám tajnou lásku. Asi je to tím, že člověka většinou lákají věci, které nejsou snadné. Ale já jsem vlastně nikdy nebyl na to, že mě nějaká žena užene, spíš ji chci uhnat sám. Potřebuji silnou, vzdorovitou oběť, aby mě to bavilo,“ přiznal Kotek.

Vojta v rozhovoru pro magazín Víkend Dnes nedávno přiznal, že to s milostnými vztahy nemá vůbec jednoduché. "Řeknu vám to asi takhle: poslední tři roky od února do června vždycky někoho mám, v červnu mě opustí a pak si zase někoho najdu. Takhle se to opakuje celou dobu."

Fotogalerie
6 fotografií