Majitel cestovní kanceláře Nico Papadakis (35), který žije v Řecku a pořád se spekuluje o tom, že už s Luckou nejsou, ale nezklamal. Všeho nechal a nasedl na nejbližší letadlo. Chtěl být po boku Lucie a hlavně vidět svého milovaného syna. „Nicovy první kroky po příletu do Česka zamířily do nemocnice, kde Lucas už několik dní leží,“ prozradil Blesku zdroj z okolí Borhyové. „Lucii jeho přítomnost moc pomohla, byla z nemoci malého Lucase vyděšená,“ dodal ještě zdroj.

Chlapeček je z nejhoršího venku

Ve strachu o Lucasovo zdraví je Nico Papadakis momentálně největší oporou v době, kdy Borhyovou nemoc syna dostala na kolena. Dokonce kromě moderování Televizních novin v televizi Nova odřekla veškerou práci a snaží se být každou chvíli v nemocnici. „A Nico taky. Jako vzorný otec a partner se o ně stará, stejně jako Lucku ho těžký zápal plic u tak malého dítěte šíleně vystrašil,“ řekl Blesku člověk z okolí moderátorky.

Naštěstí pro Borhyovou je podle verdiktu lékařů syn z nejhoršího venku. Poslední rentgenové snímky Lucii alespoň částečně uklidnily. Spolu s Papadakisem doufá, že Lucase už brzy pustí domů.

Fotogalerie
5 fotografií