"Hodně kil zůstalo v porodnici a zbytek šel dolů tak nějak sám. Dnes jsem na své původní váze, ale popravdě svou postavu moc neřeším. Už dva měsíce po porodu jsem začala natáčet Poštu, do toho moderování akcí a co si budeme nalhávat, už nejsem nejmladší maminka, takže mě běhání okolo malé daleko víc vyčerpává, a tím hubnu," tvrdí sympatická moderátorka, která svou dceru stále kojí.

"Dokud malá bude chtít mléko a já ho mám, tak proč bych měla s kojením přestávat," míní Janečková, která společně s kolegyní a kamarádkou Michaelou Maurerovou vyrazila na párty známé minerálky do Sky baru v hotelu Hilton.

"Je skvělé, že tady míchají i nealkoholické koktejly, protože kvůli kojení ještě pít nemohu. Navíc je to dnes první příležitost, kde jsme po porodu s manželem někde spolu, takže si večer opravdu užívám," řekla Blesk.cz Ester, kterou doprovodil manžel Zdeněk Janeček.

Odpolední soutěž a posléze večírek si nenechala ujít Anife Hassan Vyskočilová, protože její syn Harry se klání o nejlepší nealkoholický koktejl v kategorii junior účastnil. Na medailových pozicích se sice nakonec neumístil, ale i tak byla Anife jeho výkonem na pódiu nadšená. "Šlo mu to krásně, je to prostě šikovný kluk," zářila Anife.

Fotogalerie
12 fotografií