"Žádné drogy už dávno neberu. Myslím, že každý si musí projít svým divokým obdobím. A já už ho mám za sebou," tvrdí Sámer, který se po dlouhé době na společenské akci potkal se svou bývalou přítelkyní Agátou Hanychovou. A podle toho, že se ani nepozdravili a každý postával v jiném koutě místnosti, je zřejmé, že jejich vzájemná nenávist stále pokračuje.

"Jojo, stále spolu nemluvíme. Osobně proti Agátě nic nemám, ona už má svůj svět a já taky. Prožili jsme spolu hezké období, ale už je to pryč. Akorát mi vadí, když se do mě naváží a pomlouvá mě," tvrdí zpěvák. Netrvalo dlouho a Agáta dostála své pověsti a Sámera si vzala na paškál.

Do dlaní si nasypala umělý sníh, kterého v obchodě s norskou módou bylo dost, a srolovanou tisícikorunovou bankovkou předváděla, jak se šnupe kokain. "Chtěli, abych se vyfotila se Sámerem, tak jsem se místo něj vyfotila s jeho nejlepším kamarádem," smála se Agáta. "Nechápu, o co Agátě i po těch letech jde. Plivat na ní nebudu. Přeji ji hodně štěstí. Snižovat se na její úroveň nebudu," okomentoval Agátino chování Issa.

Sámer ve čtvrtek odletěl na osm dní do Moskvy, kde bude zpívat na doprovodných akcích fashion weeku.

Fotogalerie
5 fotografií