"Tenkrát mi to přišlo jak špatný vtip", přiznává zpěvačka. "Ačkoli jsem měla za sebou dva dlouhodobé vztahy, nějak jsem si nedokázala představit, že se objeví někdo, s kým prožiji zbytek života. Navíc, na vdavky už tak nějak nepomýšlím." I když po lásce toužila jako každá jiná žena, tahle věštba jí připadala přinejmenším podivná.

Hanka Křížková se bude vdávat na ledě, a to hned několikrát
Autor: Popelkanalede.cz

A vida; předpověď se začíná naplňovat! Hanka Křížková skutečně našla toho pravého, muže, s nímž ji pojí dlouholeté přátelství, kolegu, herce a textaře v jedné osobě Rudolfa Kubíka. Tráví spolu spoustu času, vozí ji autem, když Hanka potřebuje, dokonce jí zalévá v bytě květiny, když je zpěvačka na dovolené!

Svatba, která zpěvačku čeká již tyto dny, však bude pouze "zkušební", herecká - i když za svého chotě pojme právě Rudu Kubíka. "Budu se vdávat u ledu," směje se zpěvačka a vysvětluje: "V muzikálu na ledě Popelka, kde hraji macechu, mě čeká svatba s tatínkem Popelky. A toho hraje právě můj  dlouholetý kamarád a textař mých písní Ruda Kubík. Tahle svatba tedy nebude jediná a fanoušci Hanky Křížkové spolu s diváky Popelky veselé vdavky "na ledě" uvidí v průběhu turné několikrát.

Hanka Křížková se bude vdávat na ledě, a to hned několikrát
Autor: Popelkanalede.cz

Jak to ale bude se skutečnou zpěvaččinou svatbou, to Křížková zatím netuší. Předpovědi Heleny Růžičkové sice věří, už proto, že věci "mezi nebem a zemí" respektuje, muže, kterého Růžičková ve věštbě spatřila, zatím ale ještě nepotkala.

"Je to určitě blízko, vím, že někde kolem mne chodí, jen o sobě nevíme, což je otázka času....", záhadně se usmívá zpěvačka. Kdoví, třeba svou lásku potká právě během turné Popelky!

Video
Video se připravuje ...

Muzikál Popelka na ledě Popelkanalede.cz