„Pevně věřím, že se mi podaří skloubit mateřství s prací. O tak nádhernou roli bych opravdu nerada přišla,“ řekla Blesku Jitka. Není divu. Vždyť Čvančarovou v Londýně schválil a do nebes vychválil sám Cameron Mackintosh, který má na muzikál práva.

„Je to opravdu velmi statečná holka. Na Fantine jsme už byli dávno domluveni, když se najednou objevila v mé kanceláři. Pozvala mě na svatbu a svěřila se, že čeká malé. To jsem si okamžitě řekl: Ajajaj, s Fantine je konec. Jitka ale překvapila, že stejně do toho jde,“ svěřil se Janeček.

„Nemám žádné rizikové těhotenství, jak si mnozí myslí. Budu ale co nevidět v šestém měsíci, a proto postupně divadla ruším. Nechci už dělat fyzicky náročná představení, třeba jako je Marie Stuartovna v Divadle pod Palmovkou. Proto jsme také derniéru přeložili z konce října na červen. Asi bych ji teď mohla ještě odehrát, ale nebylo by to stoprocentní. A já v žádném případě odmítám slevovat z laťky, kterou jsem si nastavila. A to bych kvůli miminku musela,“ vysvětlila Jitka, která si nedávno vzala za muže charismatického tanečníka Petra Čadka (32).

Premiéra Bídníků se odehraje v GoJa Music Hall na pražském Výstavišti už 1. března a Jitka má porodit v polovině února. Přesto nastávající maminka věří, že na premiéře vystoupí. „Věřím, ale když se nebudu cítit, tak se to odehraje  beze mne a já nastoupím, až to půjde,“ prohlásila Jitka, která se v roli Fantine bude střídat s Kateřinou Brožovou. „To samozřejmě respektuji a počítám s tím, že by to Jitce vyjít nemuselo. Nicméně zatím s ní na premiéře stále počítám,“ reaguje Janeček.

Fotogalerie
10 fotografií