"S manželkou spolu už rok nejsme a máme za sebou i rozvod. Jsem šťastný. Lituji ale toho, že jsem nedokázal udržet dětem rodinu. Sám jsem vyrůstal bez otce, máma od něj odešla hned, z porodnice už se domů nevrátila. Přál jsem si, aby moje děti měly kompletní rodinu, rozvádět jsem se za žádnou cenu nechtěl," přiznal v rozhovoru pro magazín Glanc Sokol.

Podle toho, jak herec o rozchodu s manželkou mluví, je zřejmé, že to nebylo z jeho viny. Že by si Lojdová našla jiného muže?

"Fakt, že se mi rozbila rodina, mě ničil. Většinu času jsem byl doma a myslím, že jsem měl náběh na deprese. Definitivně se to zlomilo až letos, kdy jsem byl s dětmi na dovolené v Řecku. Bál jsem se toho, protože jsme tam sedm let jezdili jako rodina. Ale jako bychom to hnusný v moři utopili a já jsem zažil nejlepší dovolenou," říká režisér a překladatel, který se s bývalou manželkou dohodl, že své děti budou vychovávat napůl.

Ondřej Sokol se proslavil rolí doktora Prokopa Holého v seriálu Ordinace v růžové zahradě, teď společně s Michalem Suchánkem, Richardem Genzerem a Igorem Chmelou improvizuje v pořadu Partička na TV Prima.

Video
Video se připravuje ...

Ondřej Sokol v pořadu Partička TV Prima

Fotogalerie
8 fotografií