„Bastík ale nebyl samozřejmě sám. Máme skvělou chůvu, kterou má velmi rád,“ ujistil David, jehož dcera Klára (22), Sebastianova matka, odjela na čtyři roky studovat do Ameriky. Syna totiž porodila rodičům, kteří už nemohli mít dítě, jako náhradu za mrtvou dcerku Míšu, která v 5 letech zemřela na leukémii. Jenže co kdyby při operaci nastaly komplikace? Bylo opravdu nutné, aby David s manželkou riskovali, že Sebastian zůstane na delší dobu odkázaný jen na chůvu?

„Nešlo o žádný náročný zákrok. Na sále jsme byli pouze půl hodiny, v takové poloviční narkóze. Potom nás odvezli na JIP, kde nám oči tři hodiny ledovali, a pak nás uložili přes noc na pokoj,“ popsal David. I přes bolavé oči si však David nenechal v úterý večer ujít důležitý zápas českých fotbalistů v kvalifi kaci o postup na mistrovství Evropy v Litvě. S rozřezanými a zašitými víčky byli manželé z pražské kliniky propuštěni včera ráno.

Nebolí to už vůbec. Snad nebudou nějaké komplikace. A Bastík se nás s těmi přelepenými víčky ani nelekl,“ řekl David. Na kontrolu jdou David s Marcelou v pátek a v pondělí by už jim měli vyndat stehy. „Doufám, že na prvním koncertu budu už bez otoků,“ přeje si Michal, jemuž Megatour 2011 začíná 18. října ve sportovní hale v Českých Budějovicích. Tu těsně před operací navštívil. „Na 200 vstupenek jsem tam předával seniorům a českým domovům a sto šlo hokejistům. Jako díky, že mi propůjčili halu. Dostal jsem od nich i hokejový mundúr,“ pochlubil se David.

Fotogalerie
5 fotografií