S úsměvem na tváři a ruku v ruce šla Iveta Bartošová se svým osobním strážcem Josefem Rychtářem na kontrolu do nemocnice. Doprovázel je dokonce Rychtářův mladší syn Honza. Když ovšem zpozorovali fotografa, rychle se pustili a do nemocnice vešli jen jako "přátelé".

Jak je vidět, Iveta se nabízené pomocné ruky Josefa Rychtáře chytla a pustit ji jen tak nehodlá. Rychtář se už dokonce nastěhoval do její vily v Uhříněvsi a poskytuje jí 24hodinovou péči a servis. To s nelibostí nese Rychtářova manželka Darina, která se od svého manžela údajně odstěhovala ke staršímu synovi. Ještě předtím ale ze svého domu stihla vystrnadit Ivetu, která se po měsíčním azylu musela vrátit domů.

Iveta podstoupila operaci minulý týden. Lékaři jí museli lámat špatně srostlou klíční kost, kterou si zlomila v Rychtářově vile, když v noci cestou do lednice spadla ze schodů. Dnes se zpěvačka už usmívá, ale před několika dny jí do smíchu nebylo. "Hrozně jsem trpěla. Každým dnem jsem doufala, že už snad poleví ta neustálá a palčivá bolest," prozradila Bartošová. První kontrola v nemocnici naštěstí potvrdila, že se rána hojí dobře a zpěvačce nehrozí žádné komplikace.

Víc než samotná operace však Ivetu mořily myšlenky na jejího syna. „Tolik jsem se bála… Myslela jsem na Artura tak intenzivně. Říkala jsem si, proboha, ať se mi nic nestane a ať jsem pro něj zdravá,“ svěřila se zpěvačka. Hned poté, co se probrala z narkózy, se ale synovi bála zavolat. Čekala s tím až do středy, kdy mu napsala, že je už doma. V pátek se za ní Artur stavil a společně se dívali na jeho koncert s kapelou Black Salat.

Fotogalerie
16 fotografií