Jana je známá firma a diváci ji na obrazovce dnes večer neuvidí poprvé. V Super-Star sice nezaujala zpěvem, ale svou krátkou minisukní úplně odrovnala Paľa Haberu. „Ty jsi superkočka, a ne SuperStar. Kdybych tě neviděl a jen poslouchal, tak bych řekl, že neumíš zpívat,“ komentoval její výkon porotce.

Podobný scénář se opakoval v Talentu, kde Jana coby Nikol Vanilla pro změnu dostala do kolen největšího kata show Jara Slávika. Když Nikol spustila píseň od zpěvačky Natalie Oreiro a přitom se vlnila, Lucie Bílá ihned nespokojeně stiskla pípač. Jenže byla sama. Porotci Slávik a Dejdar totiž vůbec neměli v úmyslu polonahou striptérku poslat pryč. Zřejmě čekali, až se úplně svlékne. Kulturní zážitek oběma pánům Bílá kazila. Několikrát dokonce svého kolegu Slávika bouchla, aby se probral.

Slávik se striptérkou flirtoval

„Vaše představení bylo levné a jste špatná zpěvačka. Máte hezké tělo, ale to je málo. Ode mě máte okamžitě ne!“ rozčilovala se porotkyně. Okouzlený Slávik byl ale jiného názoru. „Se zpěvem se můžeme domluvit, ale tancem umíte zaujmout. Výběr písničky je důležitý, ve vašem případě byla ale krátká. Kde tančíte?“ vyzvídal porotce od striptérky a tvářil se, že si ji chce objednat. „Kdybych řekl, že mám v téhle chvíli narozeniny, zatančíte mi?“ Jana alias Nikol jen s úsměvem odvětila: „Už jsem tančila. Můžete to brát jako dárek…“ řekla slibně.

Fotogalerie
13 fotografií

Kdo je Jana Kadeřávková?

Brunetka pracuje jako striptérka a příležitostně se věnuje i modelingu. Před časem se objevila v italské televizi, kde hlásila počasí. Vyrůstala v azylovém domě a od šestnácti let se živí sama. Blesku také prozradila, jací chlapi se jí líbí. A vyplývá z toho, že by mohl mít Jaro Slávik šanci. „Nesnáším šampony! Chlap samozřejmě musí být upravený a nesmí vypadat, jako když zrovna vylezl z kanálu, ale když stráví v koupelně víc času než já, není to chlap,“ řekla Blesku Jana. Její míry jsou 89-63-90 a jako hlavní zálibu uvádí sex. Se svojí tělesnou schránkou je úplně spokojená. „Líbí se mi moje vlasy, nohy, rty, prsa… Jsem se sebou hodně spokojená. Někdy mě rajcuje, jen když se vidím v zrcadle,“ prozradila.