Yannickova přítelkyně se zřejmě věnuje fotografování. Po celý večer měla u sebe profesionální fotoaparát a vše si fotila.

Daniela na svého syna a jeho přítelkyni mluvila anglicky. "Je to Yannickova rodná řeč. Mluvím na všechny své děti anglicky. Sama mluvím anglicky skoro tak dobře jako česky, tak proč jim ten "dar" nepředat," vysvětlila Daniela, která jako topmodelka léta žila v Americe a Yannicka má se svým bývalým manželem Tommasem Butim.

Zatímco Yannick s přítelkyní seděli v hledišti, Daniela byla jednou ze členek poroty soutěže o nejlepšího kadeřníka roku. Soutěž doprovázela neskutečná show, která nadchla i Peštovou.

"Musím říct, že jsem to vůbec takové nečekala a hlavně jsem nikdy nic podobného neviděla. Nádherná show, především závěrečná velkolepá přehlídka Bomtonu plná laserů a avantgardních modelů. To bylo něco neskutečného," netajila nadšení Peštová, která si ještě do konce roku dvakrát zaletí do New Yorku. "Samozřejmě pracovně. Dokud budou nabídky, tak rozhodně do modelingového důchodu nepůjdu. Klidně budu fotit do 70," dodala se smíchem krásná topmodelka.

Fotogalerie
7 fotografií