Stav oblíbeného herce je vážný. „Pacient dostal kapačky a je zatím na sledování,“ řekl Blesku zdroj z Motola. Hvězda seriálu Chlapci a chlapi, Velmi křehké vztahy, soutěžního pořadu Hádej, kdo jsem! a teď naposledy seriálu Ordinace v růžové zahradě má podle výsledků v nepořádku i játra. „Jsou větší, říká se tomu, že jsou ztučnělá,“ vysvětlil zdroj z Motola.

Ztučnělá játra má ten, kdo se nezdravě stravuje nebo požívá nadměrné množství alkoholu. A nebo může jít o genetickou poruchu. A podrážděná slinivka? Tu vyvolává především alkohol. A co je nejhorší – toto onemocnění může vést až k špatně léčitelnému typu rakoviny. Ztučnělá játra zase mohou vyvolat cirhózu, která je rovněž životu nebezpečná.

„To se nedá ale takto říci. Možná jde jen o silný střevní zánět, tedy průjem, s velkými křečemi a bolestmi břicha. Proto je pacient na pozorování,“ dodal zdroj Blesku. Sám Zounar je opravdu v zuboženém stavu, neboť má vypnutý telefon, což nedělá téměř nikdy. Bude nutná operace? „Zánět lze většinou rozehnat. Důležité je, co ukáže výsledek CT, až poté se uvidí. Nelze dělat závěry, když není známa příčina bolestí,“ dodává informátor Blesku.

Fotogalerie
4 fotografie