Kromě témat, která v pořadu Adela show padla, jako je výchova malého syna Maxe, nebo jak se Simona k modelingu dostala, přišlo na přetřes téma ideální postavy. Banášová po Simoně vyzvídala, jaké jsou dnes požadavky v modelingu a jak je po porodu spokojená se svou postavou.

"Hledáme holky, které diktují ten ideál módy, krásy, ale když vidíme holku, která má problém udžet si svou váhu, tak po ní nechceme, aby zhubla," odpověděla Krainová, když se jí Banášová zeptala na ideál dnešní modelky.

Simona také dodala, že je se svou postavou po porodu spokojená, ale mohlo by prý být i lépe. "Taky jsem doufala, že se vrátí ženské tvary, já jsem taková macka, oproti těm holkám, co tam stály. Ale jinak jsem s postavou spokojená," dodala Simona.

"A já jsem co?" Zeptala se Adela Simony na její názor. "Ty? Ty jsi anorektička, ty máš problém, slyšela jsem, že máš fakt problém," řekla s vážným hlasem Krainová. Banášová se v tu chvíli nezmohla ani na slovo. Jen vyděšeně zírala. Pak se snažila nepříjemnou situaci zlehčit vtipem. "Problém mám, je jasné, že mám problém, kopec problémů, ale s jídlem problém nemám. V zásadě jsem zjistila, že nemám už problém s ničím," uzavřela Banášová.

Fotogalerie
6 fotografií