Na panu Švehlíkovi, který v seriálu TV Prima Cesty domů hraje hlavní hrdinu MUDr. Rudolfa Bernátha, byla společenská únava zřetelná už zkraje večírku. Zda to bylo z celodenního natáčení seriálu nebo z premiérové nervozity, nám známý herec neprozradil, ale jeho frekvence plných skleniček vína v ruce a vláčné pohyby, mluvily za vše.

Toho si hodně rychle všiml i jeho syn David, který se po celou dobu party snažil, aby někdo jeho otce nevyfotil. Při společném odchodu dokonce na fotografy zvýšil hlas a použil i několik sprostých slov. Ještě že ho jeho otec trochu krotil, jinak by se David přidal do skupiny slavných bijců.

Na slavnostní premiéře v multikině na Smíchově nechyběl Karel Roden, Tereza Voříšková, Miroslav Krobot a pěvecké legendy Václav Neckář s Marií Rottrovou. Jejich staré nahrávky ve filmu zazní v novém aranžmá.

Celovečerní film Alois Nebel je adaptací úspěšné stejnojmenné komiksové trilogie autorů Jaroslava Rudiše a Jaromíra 99 a Česká filmová a televizní akademie ho vyslala do oscarového klání, které proběhne 24. ledna 2012 v Los Angeles.

Fotogalerie
8 fotografií