"Evelínka je hodně živé dítě. Neustále někde běhá nebo něco pozoruje, ani vteřinu nemám klid. Ale na druhou stranu po kom by taky měla být klidná," usmívá se herečka, která se po celou dobu akce ani na chvíli nezastavila. Evelínka sice vypadá jako blonďatý andílek, ale v tomto případě zdání klame, je to pěkně neposedný čertík. Překvapilo nás, že Míša na svou dceru mluví jen slovensky, i když jako rodilá Slovenka češtinu skvěle ovládá. "Chci, aby rozuměla babičce a dědovi na Slovensku," vysvětlila.

Video
Video se připravuje ...

Michaela Badínková musela během rozhovorou hlídat i dcerku Jan Jedlička

Badinková se po roční mateřské vrací do seriálu Ulice. "Pomalu začínám točit a je to moc fajn. Hlavně se vrací naše stará parta Hana Maciuchová nebo Martin Hofmann, takže si užijeme spoustu legrace," prozradila Blesk.cz herečka. Ta se svým životnám partnerem stále žije na psí knížku.

"Svatbu fakt neřešíme, tohle téma není na pořadu dne, měsíce ani roku. Přítel mě ještě nikdy o ruku nepožádal, takže nejsem ani zasnoubená, ale třeba to někdy přijde. Jak se říká nikdy neříkej nikdy," tvrdí Michaela. Ale druhému potomkovi by se Míša nebránila. "Tak to víte, že bych klidně chtěla druhé, ale já tyhle věci neřeším, ty chodí samy."

Fotogalerie
4 fotografie