Lejla už své těhotenství netají. Na premiéru snímku dorazila v džínách a triku, které jí rostoucí bříško obepínalo. Je viditelné, že exotická kráska už pár kilo přibrala, ale to nic nemění na tom, že jí těhotenství neskutečně sluší.

"Mám se dobře a vše je v pořádku," nechala se slyšet Abbasová. Zatímco Lejla se o miminku moc nebaví, její partner a otec dítěte Michael Kocáb překvapivě ano.

"Na dítě se už moc těším. Děti miluju a považuju je za největší zázrak, jaký může být. Stejně, jako všichni rodiče doufám, že se narodí zdravé," svěřil se se svými pocity magazínu MF Dnes Kocáb a dodal: "U porodu budu. Už jsem byl u porodu Mikyho, tak doufám, že to půjde i tentokrát."

Abbasová se s Kocábem dala dohromady, když společně pracovali na ministerstvu pro lidská práva a národnostní menšiny. Nejdřív odešla Lejla, pak na svou funkci rezignoval i Michael. Krátce na to se společně začali objevovat ve společnosti a mluvit o svém vztahu. Muzikant má s bývalou manželkou Mashou tři děti Natálii, Jessicu a Michaela.

Fotogalerie
7 fotografií