„To jsem vymyslel já,“ holedbal se na pódiu Jindra Joo z cirkusu, který po malých tarzanech – akrobatech protlačil do soutěže už druhé vystoupení. „Je to trapný podvod! Proč se tváří, jako kdyby to vynalezli, když to už léta známe ze zahraničních verzí Talentu?“ napsali rozhořčení čtenáři Blesku. Slinky v nedělním přenosu patřil mezi jedno z nejlepších čísel.

„Tak to je bomba! Tohle jsem v životě neviděla a neznám nikoho, kdo by to viděl a pak mi o tom vyprávěl,“ křičela nadšením Lucie Bílá. „To vymyslel můj táta s jeho kamarádem,“ tvrdila patnáctiletá Kelly, která v kostýmu žížaly předvedla efektní triky.

„Pravda je taková, že tahle žížala má svůj původ v 70. letech. Můj děda dělal kdysi kostýmy pro Barrandov. S cirkusem vystupovali v Mongolsku a děda vymyslel rekvizitu, která vypadala podobně jako Slinky. Jenže byla z jiného materiálu a měla oči. Po letech ji našel můj strejda Jindra na půdě, zdokonalil ji a od roku 1994 s ní vystupoval po Americe, na NBA a objezdil celý svět. Kelly se s ní teď rozhodla bojovat v Talentu,“ vysvětlil Blesku Patrik Joo. Otázkou je, jestli v Las Vegas budou na tak »originální « vystoupení zvědaví...

Fotogalerie
3 fotografie