Jenže jak Blesk zjistil, natáčení bylo pro Brouska jen záminka, jak se z veselky ulít! Ve skutečnosti jsou důvody jeho absence úplně jiné – vždyť televize by mu jistě vyšla vstříc… „Otakar nemá nejlepší vztahy s Ondrovou novomanželkou Annou. On ji moc nemusí,“ prozradila Blesku jedna z hereček.

Nechuť vůči snaše navíc není jediná příčina, proč Brousek na obřadu chyběl. „Ťulda se snaží eliminovat setkání se svou bývalkou Zuzanou Mixovou, matkou Ondry,“ řekla nejmenovaná herečka Blesku. „Ona mu odchod za jinou ženou nikdy neodpustila a neodpustí,“ dodala.

To by vysvětlovalo, proč Brousek, který matku svého syna opustil v devadesátých letech, nebyl ani na svatbě Ondry s Adélou Gondíkovou v srpnu 2002. Přitom je velkým kamarádem Adélina bratra Dalibora. Sdílejí spolu vášeň pro motorky i pro muziku.

„Neřešte to,“ odmítl před devíti lety komentovat otcovu neúčast na pražské Staroměstské radnici Ondřej. Nyní se k tomu, že jeho táta nepřišel na obřad, nevyjádřil. Včera nezvedal telefon, stejně jako jeho otec.

„Ano, Otakar Brousek točil celý víkend Ulici,“ potvrdila Blesku i mluvčí seriálu Eva Měšťáková. Hostům na Ondřejově svatbě ale nešlo do hlavy, že si táta Brousek, řečený Ťulda, neudělal na svatbu syna volno. Nova by mu jistě vyšla kvůli tak závažným rodinným důvodům, jako je svatba, vstříc.

Někteří herci ale do vztahů v rodině už dříve nakoukli a vědí, proč Otakar v neděli raději pracoval. „Ťulda nebyl nadšený, když se Ondra kvůli Anně rozvedl se svou první ženou Adélou Gondíkovou,“ svěřila se Blesku jedna kolegyně z Divadla Na Fidlovačce.

„Je velký kamarád s jejím bratrem Dádou Gondíkem a měl obavy, že rozvod jejich přátelství nějak ohrozí. Proto když měl v době svatby Ondry vypsané natáčení, vzal to jako pokyn shora, jako osud a nijak se tomu nebránil,“ dodala herečka.

Na posvatební večírek, který svým hereckým novomanželům uspořádal principál Tomáš Töpfer ve své vyhlášené pražské restauraci U Kalicha, už ovšem Ťulda byl a veselil se spolu s ostatními svatebčany.

Fotogalerie
14 fotografií