Přehlídkové molo v pražské Pařížské ulici nebylo prvním a rozhodně ani tím posledním, po kterém se dcera slavné modelky prošla. „Doma to ale nějak extrémně neprožíváme. To, že si odchodí jednu přehlídku, když má v neděli čas, není úplně seriózní modeling,“ řekla Blesk.cz Peštová.

Malá Ella v neděli při Prague Fashion Weekendu zvládla molo s přehledem. Na konci přehlídky šla při závěrečném defilé v čele modelek, rozdávala úsměvy na všechny strany a tleskajícím divákům mávala. „Ella už nasbírala nějaké modelingové zkušenosti, my jsme spolu už fotily a pár přehlídek má už také za sebou,“ dmula se pýchou Daniela.

Video
Video se připravuje ...

Modelkou po mamince Daniele je i Ella Peštová Eva Tušková



Jestli za pár let půjde Ella ve šlépějích své matky, nechává Peštová osudu. „Já vždycky říkám, že mám s modelingem jenom pozitivní zkušenosti a pokud by to bylo něco, co by jí mělo dělat radost a bavit ji, tak bych v tom dceři vůbec nebránila,“ uzavřela.

Peštová si nenechala ujít Prague Fashion Weekend nejen v neděli, ale ani v sobotu. Přišla se podívat na přehlídku, kde se na osm set metrů dlouhém mole předvedla jedna z deseti nejžádanějších modelek na celém světě, Češka Hana Soukupová (25).

Fotogalerie
7 fotografií