Munzarová po odchodu ze seriálu Ordinace v růžové zahradě více času věnuje rodině a především rodičům, s kterými strávila společnou dovolenou.

"Pomáhám jim a jsem šťastná, že jim můžu vrátit alespoň v milimetru to, co oni dali mě. Prázdniny jsme proleželi u bazénu. Odpoledne bylo takové, že se pustil Frank Sinatra a povídalo se. Co bylo, nebylo, až jsme filozofovali... Bylo to úžasný," netajila radost ze společných chvil s rodiči Munzarová.

V rozhovoru pro show Těžkej Popkondr na rádiu Frekvence 1 poté vyjádřila srdečné přání, aby se její maminka brzy uzdravila. "Moc si přeju, aby byli moji blízcí zdraví! A nejvíce se těším, až se to stane."

Jedna z nejoblíbenějších českých hereček Jana Hlaváčová se nevzdává. Se zrádnou Parkinsonovou chorobou bojuje, která mimo jiné způsobuje poruchu řeči a hybnosti. Chce totiž ještě vyjít na jeviště. Divadlo se pro herečku stalo tou největší motivací uzdravit se. A hlavní podporu má samozřejmě v manželovi, herci Luďku Munzarovi (78), který se teď stal jejím strážným andělem ve dne i v noci.

Fotogalerie
7 fotografií

Hlaváčová bojuje s nemocí už několik let. „Paní Hlaváčová je nemocná. Přitížilo se jí v polovině léta. Jsem s ní ale v kontaktu přes manžela. Volám mu minimálně dvakrát týdně,“ řekl Blesku Jindřich Gregorini, ředitel pražského Divadla na Vinohradech, jehož je Hlaváčová členkou dlouhých 17 let.

Hlaváčová (Kam čert nemůže, Ikarův pád, Cirkus Humberto, Jak básníkům chutná život) je na tom tak špatně, že ji nelze osobně navštívit ani jí zavolat. Vinohradské divadlo muselo z repertoáru stáhnout i hru Famílie aneb Dědictví otců zachovej nám, pane. "Bohužel. Je to tak. Jana je opravdu moc nemocná. Víte, to není jen parkinson, Jana teď začala trpět ještě obrovskými depresemi. A tohle dohromady je velký malér," dodala Jiřina Jirásková, která ve Famílii také hraje.